Rejoin.gr - Επιβίωση Ειδήσεις

rejoin dorean diathesi imatiothiki argiroupoli

 

Αύριο Σάββατο 25 Ιουνίου, από τις 10.00π.μ έως 13.00μ.μ, η Δημοτική Ιματιοθήκη Ελληνικού-Αργυρούπολης, θα διαθέσει ελεύθερα καλοκαιρινά ρούχα και άλλα είδη.

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Δήμου, μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο της Δημοτικής Ιματιοθήκης στην οδό Τριπόλεως 19 Αργυρούπολη (απέναντι από το Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ) και να επιλέξουν ό,τι χρειάζονται.


Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να εξυπηρετηθούν πρωτίστως κάτοικοι του Δήμου μας οι οποίοι λόγω σοβαρών οικονομικών δυσκολιών αντιμετωπίζουν βασικές δυσκολίες διαβίωσης. Η Δημοτική Ιματιοθήκη τελεί υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και λειτουργεί χάρη στην συνεχή παρουσία και συνδρομή μιας οργανωμένης ομάδας εθελοντών πολιτών, οι οποίοι διευκολύνουν στην οργάνωση των προσφερόμενων ειδών και την εξυπηρέτηση των προσερχόμενων.


Αξίζει να τονίσουμε ότι τα προς διάθεση είδη προσφέρονται κυρίως από ιδιώτες πολίτες ενώ κάποια παραχωρούνται από καταστηματάρχες της πόλης μας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμβάλουν στην στήριξη αρκετών συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.


Η Δημοτική Ιματιοθήκη λειτουργεί:
κάθε Τετάρτη 17.00 – 19.00 για την παραλαβή ειδών &
κάθε Σάββατο 10.00 – 13.00 για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων


Πηγή: Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr