Δωρεάν Μετακίνηση Ανέργων στα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ.

Rejoin.gr - Επιχειρηματικότητα Κατάλογος

Γραφείο Ενημέρωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα, Δήμου Δέλτα.

rejoin apasxolhsh epixeirhmatikothtaΗ λειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια όλων των Δήμων της Δυτικής Υπαίθρου του Νομού Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα των νέων Καλλικρατικών Δήμων Χαλκηδόνος, Δέλτα και Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση ενός κοινού προβλήματος, αυτό της έλλειψης ενημέρωσης σχετικά με δράσεις που αφορούν στην απασχόληση και στην επιχειρηματικότητα.

Σκοπός της λειτουργίας του Γραφείου είναι η δωρεάν παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης και συμβουλευτικής σε θέματα απασχόλησης, εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας προς όλους του κατοίκους και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και χρειάζονται υποστήριξη στους συγκεκριμένους τομείς.

Ενδεικτικές παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους κατοίκους:

 • Ενημέρωση για θέσεις εργασίας στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 • Ενημέρωση για εκπαίδευση και επιμόρφωση (σπουδές μετά το λύκειο, μεταπτυχιακά, επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης κ.ο.κ.).
 • Ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα που αφορούν στη δημιουργία νέας επιχείρησης.
 • Επαγγελματικός προσανατολισμός
 • Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού
 • Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος
 • Προετοιμασία για τη συνέντευξη επιλογής προσωπικού κ.ο.κ.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα, υποβάλλοντας το βιογραφικό τους σημείωμα, να ενημερώνονται αυτόματα μέσω e-mail για όλα τα παραπάνω θέματα.

Τέλος, δίνετε η δυνατότητα στους ανέργους επισκέπτες της ιστοσελίδας του γραφείου, εφόσον το επιθυμούν, να αποστέλλεται το βιογραφικό τους σε επιχειρήσεις του ενδιαφέροντος τους οι οποίες αναζητούν προσωπικό.

Ενδεικτικές παρεχόμενες υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις:

 • Βοήθεια στην εύρεση προσωπικού μέσω:
 • Της δωρεάν καταχώρησης αγγελιών στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Πληροφορίες:Μέσα στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Γέφυρας,rejoin dhmos delta
Διεύθυνση: Δημοκρατίας 25,
Περιοχή: Γέφυρα, Τ.Κ. 57011
Τηλέφωνο:2310.715971

Μέσα στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Διαβατών,
ΔιεύθυνσηΑγ. Γεωργίου & Σπύρου Παναγιώτου 2,
Πόλη: Διαβατά, ΤΚ 57008
Τηλέφωνο: 2310.788630

KEAK - Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας.

rejoin keak logo

Σκοπός:

Η δημιουργία σχέσης στρατηγικού συνεταιρισμού (partnership relationships) με τα μέλη μας, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην επιχειρηματική & την επαγγελματική τους επιτυχία.    

Όραμα:

 • Να στοχεύουμε στη συνεχή πρόοδο
 • Να σεβόμαστε τον άνθρωπο και το περιβάλλον
 • Να έχουμε ως πρεσβευτές ικανοποιημένα Μέλη ώστε να αποτελούμε πρότυπο επιχειρηματικότητας

Δράσεις:

 1. Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Δραστηριότητας με την ανεύρεση νέων πηγών χρηματοδότησης και τη δημιουργία διαγνωστικού εργαστηρίου επιχειρηματικής ικανότητας και καινοτομίας, για την απλούστευση της δημιουργίας επιχειρήσεων (one-stopshop), για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την αύξηση της απασχόλησης.
 2. Λέσχη Νεανικής Επιχειρηματικότητας: Ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας για άτομα 21-33 ετών, που φιλοδοξούν να ιδρύσουν και να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.
 3. Ακαδημία Ανάπτυξης Γυναικείας Επιχειρηματικότητας: Προώθηση και ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μέσα από την παροχή της απαιτούμενης εκπαίδευσης, κατάρτισης και τεχνογνωσίας.
 4. VIP Club Business Success: Μία εναλλακτική μορφή σύγχρονης δικτύωσης, που παρέχει ευκαιρίες για επικερδείς συνεργασίες και συνέργιες, επαγγελματική καταξίωση και προσωπική ευημερία.
 5. Σχέδιο «ΝΕΟ ΙΙΙ»: Ενίσχυση της διαχρονικής επαγγελματικής αποκατάστασης, κυρίως για τους νέους, τις γυναίκες και τους νέους πτυχιούχους, μέσα από την παροχή βραχείας «έξυπνης» εξειδίκευσης.

Εκπαίδευση στο ΚΕΑΚ:

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα βασίζονται σε σεμινάρια και εργαστήρια (workshops), σύγχρονα και διαφορετικά σχεδιασμένα από εκείνα που μέχρι τώρα παρουσιάζονται στην αγορά.

Σκοπός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων (μέσα από μια σειρά συμπυκνωμένων πρακτικών σεμιναρίων και εργαστηρίων) είναι η αύξηση της αποτελεσματικότητας σε βασικές εργασίες - κλειδιά των σημερινών επαγγελματιών.

Το ΚΕΑΚ διοργανώνει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα είτε σε δικές του αίθουσες, είτε σε εξοπλισμένους χώρους (συνεργαζόμενοι φορείς) σε γνωστούς εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και Δήμους. Οι χώροι επιλέγονται με βασικό κριτήριο την εύκολη πρόσβαση αλλά και την παροχή της απαραίτητης υλικοτεχνικής υποδομής.

KEAK

Athens Kallithea Greece
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 215-0000599
Κιν.: 6932-337803

«Γυναίκα & Δημιουργία»: Πολυχώρος Γυναικών Αγίας Παρασκευής

rejoin polyxoros gynaikon agias paraskevis logo«Γυναίκα & Δημιουργία»

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του επιλογής για την υλοποίηση δομών και δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης-στήριξης και ως αποτέλεσμα στοχευμένου προγραμματισμού, συντονισμένης προσπάθειας και ομαδικής εργασίας με δημιουργικότητα και ακόμα περισσότερο μεράκι, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δημιούργησε και παραδίδει στις γυναίκες της πόλης μας τον ΝΕΟ «ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» με την επωνυμία «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Πρόκειται για ένα μοντέρνο, καλαίσθητο και λειτουργικό διαδραστικό Πολυχώρο, με κύριο στόχο να αποτελέσει πεδίο συνάντησης, επιμόρφωσης, δραστηριοτήτων, ψυχαγωγίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των γυναικών της Αγίας Παρασκευής. Ο Πολυχώρος φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα φιλόξενο στέκι για όλες τις γυναίκες και θα στεγάζεται σε ένα ζεστό, άνετο και προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια χώρο. Ουσιαστικά, οργανώνεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε σταδιακά και σε βάθος χρόνου, οι διαφορετικές του δράσεις και ομάδες να είναι αλληλοσυνδεόμενες και αλληλοτροφοδοτούμενες.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, εκφράζοντας την ικανοποίηση και την υπερηφάνειά του για την νέα αυτή Κοινωνική Δομή του Δήμου Αγίας Παρασκευής, δήλωσε σε σύντομο μήνυμά του:
«Κόντρα στα ρευστά και δυσοίωνα μηνύματα των καιρών, εμείς δημιουργούμε, μια νέα Κοινωνική δομή, ένα Πολυχώρο Δραστηριοτήτων και Δημιουργίας για τις Γυναίκες της πόλης μας. Στην ουσία πρόκειται για ένα Πολυχώρο συνάντησης των γυναικών, όπου μπορούν να επικοινωνήσουν, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, να ψυχαγωγηθούν και να υποστηριχθούν από εξειδικευμένα στελέχη.
Είναι μια πράξη αναγνώρισης και η αρχή ενός διαλόγου ανάμεσα στις γυναίκες και στην τοπική κοινωνία».

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα. Γερασιμία Μουχτούρη, που εμπνεύστηκε την ιδέα δημιουργίας του πολυχώρου, δήλωσε σχετικά: rejoin polyxoros gynaikon agias paraskevis foto
«Επειδή σεβόμαστε τη γυναίκα, επειδή αναγνωρίζουμε το δικαίωμά της στη ζωή, στον ελεύθερο χρόνο, στην προσωπική ζωή ΓΙΑ ΑΥΤΟ στήνουμε το δικό της χώρο. Στόχος η ανάδειξη των αναζητήσεών της, η ποιοτική βελτίωση, η δυνατότητα έκφρασης, η προσωπική της ενδυνάμωση. Σε περίοδο κρίσης, ο πολυχώρος των γυναικών δεν είναι πολυτέλεια, είναι βασική συνιστώσα κοινωνικής και πολιτιστικής πολιτικής, μονόδρομος για την έξοδο από την κρίση. Γυναίκα και Δημιουργία, ονομάζεται η νέα κοινωνική δομή, που περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες: Συμβουλευτική, Ανάπτυξη Δεξιοτήτων, Τέχνη και Αισθητική- Ψυχαγωγία. Μα πάνω απ’ όλα φιλοδοξούμε να αναδείξουμε ένα χώρο ζεστό, φιλόξενο, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και συνάντησης των γυναικών της πόλης μας».

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «Γυναίκα & Δημιουργία», ανοίγει τις πύλες του και είναι έτοιμος να υποδεχθεί όλες τις γυναίκες της πόλης μας !

Διεύθυνση: Μεσογείων 403, Αγία Παρασκευή
Τηλέφωνα Επικοινωνίας-Δήλωσης Συμμετοχής : 2132004 606-588-575-594

Σημείωση: Επισυνάπτεται το πλήρες-αναλυτικό έντυπο

Site: www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/nea/nea-tou-dimou/471-gynaika-dimiourgia-polyxoros-gynaikon-agias-paraskevis-mia-akoma-protoporiaki-koinoniki-domi-tou-dimou-mas

Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.