Rejoin.gr - Επιβίωση Ειδήσεις

rejoin kathreftes bradies theatrou alexandros 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ.
βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τις 

rejoin vradies theatrou 

Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα, σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό

Οι «Βραδιές Θεάτρου» συνεχίζονται επιτυχώς με την θεατρική παράσταση«ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» της Άντας Τσεσμελή Edwards παραγωγή ΟΜΑ, την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 και ώρα 21:00στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) 


Λίγα λόγια για το έργο:

Έρχεται κάποτε η στιγμή που ο καθένας από εμάς πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη του και να αντιμετωπίσει το είδωλό του. Πόσο έτοιμοι είμαστε όμως να το αντιμετωπίσουμε; Και τι γίνεται με τις σκιές των άλλων που θαμπώνουν την εικόνα; 
Οι Καθρέφτες είναι ένα βαθιά ανθρώπινο και επίκαιρο έργο για την αλήθεια της ύπαρξης, μια προσεκτική, λυρική αλλά και δυναμική προσέγγιση στην ουσία της ζωής.

Τρεις γυναίκες με καριέρα – η τραπεζική υπάλληλος Λίντα, η ιδιωτική υπάλληλος Κορίνα και το διευθυντικό στέλεχος μιας διαφημιστικής εταιρείας η Ελισάβετ – βρίσκονται μπροστά στο αδιέξοδο μιας ανικανοποίητης και άδειας ζωής. Ο χρόνος, η μνήμη, τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία της προσωπικότητάς τους ζυγίζονται για να αποκαλύψουν πως όσοι υπήρξαν στη ζωή τους δεν είναι πια παρά σκιές στον καθρέφτη της ψυχής τους. 
Μέσα από μια οδυνηρή διαδικασία οι τρεις ηρωίδες φτάνουν στη λύτρωση. Είναι πια αρκετά δυνατές για να πετάξουν από πάνω τους όσα «παραμορφώνουν» το είδωλό τους. 
Οι Καθρέφτες φωτίζουν με τρόπο γοητευτικό και μαγικό συνάμα όσα ηθελημένα ή αθέλητα η μνήμη σπρώχνει προς τη λήθη. Όσο πιο κοντά πλησιάζει κανείς τον καθρέφτη του τόσο πιο επικίνδυνο και τολμηρό είναι. 

Συντελεστές: 
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Άντα Τσεσμελή 
Σκηνικά – Κοστούμια: Θανάσης Κολλαλάς 
Τεχνική υποστήριξη-Σχεδιασμός φώτων: Παναγιώτης Κουντουράς 
Παίζουν: Γιολάντα Μπαλαούρα (φιλική συμμετοχή)-Δέσποινα Γωνιάδου-Άντα Τσεσμελή


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

ΑΝΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ

Κρουασάν, κεκάκια, βρεφικό γάλα, μπάρες δημητριακών, βρεφικές τροφές σε βαζάκια

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΚΜ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Ακολουθούν: η παράσταση του Θεατρικού Ομίλου Δικηγόρων Θεσσαλονίκης με το έργο: «Δον Καμίλο» του Σωτήρη Πατατζή, στις 2 Απριλίου 2016, στο Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Θα σταλεί εκ νέου Δελτίο Τύπου και περισσότερες πληροφορίες για τις παραπάνω παραστάσεις.

rejoin 6i parastasi vradies theatrou xorigoi


Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr