rejoin tablet

Τα μαθήματα νέων τεχνολογιών για άτομα άνω των 50 ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία! Η 50και Ελλάς σε συνεργασία με 12 Δήμους στην Αττική και με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE συνεχίζει την προσπάθεια για ψηφιακή προσβασιμότητα και προσφέρει μαθήματα νέων τεχνολογιών για άτομα 50 και άνω.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τεχνολογίες αφής (tablet) και να μάθουν τη χρήση του ίντερνετ, του email, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook και skype) και άλλες εφαρμογές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους (κάμερα, σημειώσεις, χάρτες, ειδοποιήσεις κ.α.).

Η Οργάνωση “50 και Ελλάς” με την υποστήριξη της COSMOTE, υλοποιεί με συνέπεια το πρόγραμμα από το 2012 έως και σήμερα, στο οποίο έχουν συμμετάσχει, με μεγάλο ενθουσιασμό, περισσότερα από 5000 άτομα άνω των 50 ετών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται πρωινές και απογευματινές ώρες σε ειδικά διαμορφωμένους και εξοπλισμένους χώρους σε 4 εκπαιδευτικά κέντρα στην Αττική με τη συμμετοχή των Δήμων: Αγίου Δημητρίου, Αγίων Αναργύρων- Καματερού, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού, Αμαρουσίου, Δάφνης- Υμηττού, Ηρακλείου Αττικής, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Πειραιά, Πέραμα, και Πετρούπολης.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν όλοι οι κάτοικοι άνω των 50 ετών των παραπάνω Δήμων. Με το τέλος των μαθημάτων θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η προεγγραφή. Δηλώσεις συμμετοχής για τους νέους κύκλους μαθημάτων που ξεκινούν το Σεπτέμβρη και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του χρόνου γίνονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη 10.30πμ- 3.30μμ για το νέο κύκλο μαθημάτων στα τηλ.211-7100203, 6972620306, 6972023153.


Πηγή: Δήμος Αλίμου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr