Rejoin.gr - Επιχειρηματικότητα Ειδήσεις

CU RestartUp @Ρομάντσο

Restart είναι να δίνεις ευκαιρίες σε νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις, νέους ανθρώπους.


rejoin vodafone cu logoΤι είναι ο Restart up διαγωνισμός;

Ένας διαγωνισμός για ανήσυχα μυαλά. Για νέους και νέες με δημιουργική δραστηριότητα και ιδέες που θέλουν να τις κάνουν πράξη. Ένας διαγωνισμός του CU και του Ρομάντσο που σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις την καλύτερη αρχή της επαγγελματικής σου καριέρας. Για σένα που είσαι 18-28. Ο διαγωνισμός αυτός έχει «τρέξει» τρεις φορές και 12 νέοι δημιουργοί και ομάδες έχουν ήδη κάνει το δικό τους επαγγελματικό restart στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο. Και τώρα ήρθε η ώρα για τον 4ο γύρο του διαγωνισμού που θα αναδείξει τους επόμενους νικητές.

Τι είναι η θερμοκοιτίδα του Βios Ρομάντσο;

Το Ρομάντσο βρίσκεται στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας και αποτελείται ταυτόχρονα από μια θερμοκοιτίδα – χώρους γραφείων δραστηριοποίησης νέων επιχειρήσεων του δημιουργικού χώρου και ένα πολιτιστικό κέντρο, ανοιχτό στο κοινό, με καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων. Πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο το οποίο για δεκαετίες στέγαζε τα περιοδικά Ρομάντσο, Πάνθεον, Βεντέτα και σήμερα βιώνει το δικό του Restart καθώς ανακαινίστηκε πλήρως μπαίνοντας σε μια νέα εποχή.

Το Ρομάντσο, είναι η μοναδική δομή που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δημιουργούς  και νέες start ups και σε εντάσσει στην πιο δημιουργική κοινότητα της Αθήνας.  Γίνεσαι μέλος μιας οικογένειας με εμπειρία χρόνων, που σε βοηθά να αποκτήσεις εμπειρίες και να μεγαλώσεις.  Στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο, δεν βρίσκεσαι σε ένα ασύνδετο ανθρώπινο περιβάλλον, αλλά γίνεσαι μέρος του μόνου δημιουργικού οικοσυστήματος της πόλης που έχει ήδη διαμορφωθεί σε ένα ενεργό σημείο συνάντησης και επαγγελματικής δικτύωσης.
Εμπλέκεσαι καθημερινά με πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να δικτυωθείς και να εμπνευστείς.
Συμβιώνεις και με άλλους δημιουργούς ανταλλάσοντας υπηρεσίες, γνώσεις και τις ανησυχίες σας.  Εξελίσσεσαι!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.romantso.gr.


rejoin curestartup romantso fotoΤι κερδίζω με τη συμμετοχή μου;

Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν 4 νικητές (ατομικές ή ομαδικές συμμετοχές), μέσω κριτικής Επιτροπής.  Οι νικητές θα κερδίσουν 8 μήνες δωρεάν γραφείο στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο, επικοινωνιακή στήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες για να στεγάσουν την αρχή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας και να εξελιχθούν. Το διάστημα της φιλοξενίας θα είναι από 1/2/2016 – 30/9/16.

Πρέπει να έχω κάποια συγκεκριμένη ειδικότητα; 

Όχι. Αν είσαι αυτόνομος δημιουργός ή νέα start up, αν ασχολείσαι με τον χώρο του design, της φωτογραφίας, της μόδας, με τον προγραμματισμό ή κάνεις κάτι πραγματικά μοναδικό που δεν μπορεί να ενταχθεί αποκλειστικά σε έναν κλάδο και θέλεις γραφείο, πάρε μέρος!

Ποιά είναι η Επιτροπή Αξιολόγησης

Όλες οι συμμετοχές του διαγωνισμού αξιολογούνται από Επιτροπή που αποτελείται από τους:

  • Πάνο Χαραλάμπους – Πρύτανη της Σχολής Καλών Τεχνών
  • Δημήτρη Φακίνο - Εκδότη του περιοδικού +DESIGN και διοργανωτής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ)
  • Κωνσταντίνο Γουναρίδη - Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής Βακαλό Art & Design
  • Βασίλη Χαραλαμπίδη - Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού BIOS
  • Εκπρόσωπο της ομάδας CU

Πώς υποβάλλω συμμετοχή; 

Αν είσαι νέος δημιουργός 18-28 ετών και χρειάζεσαι το χώρο για να αναπτύξεις επαγγελματικά τη δραστηριότητά σου... εδώ είσαι! Για να υποβάλλεις συμμετοχή πρέπει να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής, να ανεβάσεις το βιογραφικό σου και ένα δείγμα της δουλειάς σου (φωτογραφικό αρχείο, βίντεο, link). Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής ξεκινά στις 10 Νοεμβρίου 2015 και τελειώνει στις 10 Δεκεμβρίου 2015. Μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό είτε μόνος σου, είτε ως ομάδα. Οι ομαδικές συμμετοχές μπορούν να περιλαμβάνουν μέχρι 3 άτομα.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr