Rejoin.gr - Επιχειρηματικότητα Ειδήσεις

Σας προσκαλώ σε μία ανοικτή διαδραστική συνάντηση με ελεύθερη είσοδο για να μάθουμε όλοι μαζί πώς να παρουσιάζουμε τις ιδέες μας αποτελεσματικά και άρα πώς να επικοινωνούμε αποτελεσματικά!

rejoin idea pitching fotoΤο Idea-Pitching-Παρουσίαση Ιδέας έγινε γνωστό τα τελευταία χρόνια μέσω των start-ups. Όμως στην πραγματικότητα αφορά όλους τους ανθρώπους που έχουν ιδέες-επιχειρηματικές ή μη-οι οποίες πρέπει να μεταδοθούν στον κόσμο. Άλλωστε τα πάντα είναι Ιδέες που αλλάζουν μορφή!

Φτάνει όμως να έχουμε μία καλή ιδέα, προϊόντα ή/και υπηρεσίες ποιοτικές, projects ερευνητικά ή μη με παραδοτέα που αξίζουν ή ένα καλογραμμένο βιογραφικό; Όχι, δεν φτάνει!

Είστε ένας άνθρωπος, όπως και όλοι οι άλλοι πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη, που ο νούμερο δύο φόβος σας είναι η δημόσια έκθεση, η παρουσίαση μπροστά σε κόσμο;

Θέλετε να φτάσει η φωνή σας σε κάθε ενδιαφερόμενο και να παρουσιάζετε τις ιδέες σας, τα αποτελέσματα της δουλειάς σας, τον εαυτό σας, τα προϊόντα/υπηρεσίες σας αποτελεσματικά;

Τότε δεν έχετε παρά να παραβρεθείτε στην ανοικτή διαδραστική συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωριστείτε με τις καλές πρακτικές του Idea Pitching με βάση το μοντέλο “Pitch like a Mastic Tree” που έχει αναπτύξει η κα Δήμητρα Ζερβάκη και θα συμμετέχετε σ’ ένα παιχνίδι 3λεπτων παρουσιάσεων το οποίο φυσικά θα έχει και νικητή! Τι θα κερδίσει; Ελάτε για να το ανακαλύψετε!!!

Αυτό το κάλεσμα, το οποίο έχει ελεύθερη είσοδο, απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, σε μέλη ομάδων start-up εταιρειών, σε πωλητές, σε επαγγελματίες ομιλητές, σε δασκάλους& καθηγητές, σε ερευνητές, σε καθηγητές πανεπιστημίου, σε φοιτητές και σε κάθε άνθρωπο που έχει ιδέες που αξίζουν να μεταδοθούν.

Δηλώσεις Συμμετοχής: τηλεφωνικά στο 2310 253 878 ή στην ηλεκτρονική φόρμα κράτησης.

Χώρος Διεξαγωγής: biscotto coffee+
Mediterranean Cosmos 11οχλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – N. Μουδανιών
Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 20:00

Είσοδος ελεύθερη

rejoin dimitra zervaki logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr