Rejoin.gr - Επιχειρηματικότητα Ειδήσεις

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, 15.00 – 17.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Αθήνας.

moke tei athinas rejoinΗ ΜΟΚΕ του ΤΕΙ Αθήνας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) διοργανώνει την Πέμπτη 19/03/2015 Σεμινάριο με θέμα: ‘Κατοχύρωση Εφευρέσεων'.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Αμπατζής, Διευθυντής Καταθέσεων και Χορηγήσεων Τίτλων στον ΟΒΙ. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου, το οποίο  προβλέπεται να είναι διάρκειας περίπου δύο (2) ωρών είναι το κάτωθι:

  • 1η ώρα: Η κατοχύρωση των εφευρέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό
    Στρατηγική για την προστασία των εφευρέσεων  / αποτελεσμάτων έρευνας
  • 2η ώρα: Τεχνολογική πληροφόρηση από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας
    Έρευνα σε βάσεις δεδομένων για τη στάθμη της τεχνικής

Το σεμινάριο θα είναι διαδραστικό, ιδιαίτερα στο τμήμα που αφορά την έρευνα σε βάσεις δεδομένων και θα αξιοποιηθεί στο διαδίκτυο. Επιπλέον οι παρευρισκόμενοι καλό είναι να διαθέτουν κάποιο φορητό υπολογιστή ή tablet για να είναι δυνατή η άμεση διαδραστική συμμετοχή τους στην έρευνα στις βάσεις δεδομένων, μέσω ερωτημάτων και υποδείξεων του Εισηγητή.  

Θα μπορούσε η αναζήτηση σε βάσεις δεδομένων να είναι κατά περίπτωση εστιασμένη σε σχέση με τα ερευνητικά ενδιαφέροντα των παρευρισκομένων.

Το Σεμινάριο απευθύνεται:  Στο Εκπαιδευτικό Προσωπικό του ΤΕΙ Αθήνας καθώς και σε ενδιαφερόμενους Μεταπτυχιακούς  και προπτυχιακούς φοιτητές.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr