Rejoin.gr - Εκπαίδευση Κατάλογος - Προγράμματα-Σεμινάρια

rejoin monopatia apasxolisimotitas skywalker logo megalo

Μονοπάτια Απασχολησιμότητας από το skywalker.gr

Τα Μονοπάτια Απασχολησιμότητας είναι μία νέα πρωτοβουλία του skywalker.gr στο πλαίσιο δράσεων στήριξης της απασχόλησης. Στόχο έχουν την ενίσχυση της προσπάθειας ένταξης των μη απασχολούμενων στην ενεργή αναζήτηση αλλά και των εργαζομένων στη διατήρηση και εξέλιξη της θέσης τους στο εργασιακό περιβάλλον.

Σε 30 ώρες, εισηγητές και εικοσιτέσσερις (24) συμμετέχοντες θα προσεγγίζουν θέματα προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης, θα συμμετέχουν σε ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, για να χαράζουν το επαγγελματικό τους μονοπάτι.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις καθώς και βιωματικά εργαστήρια αναφορικά με τους δείκτες απασχολησιμότητας και τις απαραίτητες ήπιες δεξιότητες (soft skills) που απαιτεί το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design www.career-design.gr.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν εγγραφή στο site του footstep.gr. Οι ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής του προγράμματος θα ανακοινώνονται στο site του footstep.gr, στα social media και στο μηνιαίο newsletter του skywalker.gr.

Για να παρακολουθήσει κάποιος τα Μονοπάτια Απασχολησιμότητας, δεν χρειάζεται να πληρώσει συμμετοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εισηγητές συμμετέχουν εθελοντικά. Επίσης, και οι χώροι, όπου φιλοξενούνται τα Μονοπάτια Απασχολησιμότητας, παραχωρούνται από τους ιδιοκτήτες τους χωρίς κανένα κόστος. Ευχαριστούμε όλους για την ευγενική τους υποστήριξη, χωρίς την οποία η νέα δράση του skywalker.gr δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.



rejoin skywalker logo lnd thumb

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn