Rejoin.gr - Εκπαίδευση Κατάλογος - Προγράμματα-Σεμινάρια

rejoin monopatia epixeirimatikotitas skywalker logo megalo

 

Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας από το skywalker.gr

Ας κάνουμε μαζί την αρχή!

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας είναι η νέα πρωτοβουλία του skywalker.gr. Φιλοδοξία μας να στηρίξουμε εκείνους, που θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση βλέποντας στην επιχειρηματικότητα μια εναλλακτική επαγγελματική δραστηριότητα.

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας αποτελούνται από εισηγήσεις συνολικής διάρκειας 25 ωρών. Εισηγητές είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες, οι οποίοι θα προσεγγίσουν βασικές έννοιες σε τομείς όπως: βασικές αρχές επιχειρηματικότητας, σύστασης επιχείρησης, δεξιότητες του επιχειρηματία, αρχές διοίκησης, marketing, εταιρικής επικοινωνίας, κοστολόγησης και εταιρικής χρήσης των social media.
Ο στόχος για όσους παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις είναι να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις, που πρέπει να έχει κάθε νέος επιχειρηματίας.

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας θα διεξάγονται σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, ενώ φιλοδοξούμε σύντομα να διοργανωθούν και στην Περιφέρεια.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design www.career-design.gr.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν εγγραφή στο site του footstep.gr. Οι ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής του προγράμματος θα ανακοινώνονται στο site του footstep.gr, στα social media και στο μηνιαίο newsletter.

Για να παρακολουθήσει κάποιος τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας, δεν χρειάζεται να πληρώσει συμμετοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εισηγητές συμμετέχουν εθελοντικά. Επίσης, και οι χώροι, όπου φιλοξενούνται τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας, παραχωρούνται από τους ιδιοκτήτες τους χωρίς κανένα κόστος. Ευχαριστούμε όλους για την ευγενική τους υποστήριξη, χωρίς την οποία η νέα δράση του skywalker.gr δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.


rejoin skywalker logo lnd thumb

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn