Rejoin.gr - Εργασία & Απασχόληση Ειδήσεις

Σύμφωνα με τον James S.A. Corey «Τι είναι ο πολιτισμός, αν δεν είναι άνθρωποι να μιλούν ο ένας στον άλλο πάνω από μια καταραμένη μπύρα;».

rejoin not another networking event fotoΣε μια προσπάθεια απάντησης στο παραπάνω ερώτημα διοργανώνεται ένα networking event διαφορετικό από τα άλλα, στο Ρομάντσο, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015.
Προσκαλούνται designers, developers, marketeers, entrepreneurs, startupenthusiasts, programmers και όποιοι άλλοι δημιουργικά ανήσυχοι, για να διαπιστώσουν στην πράξη πως οι καλύτερες γνωριμίες συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένουμε.

Ξεχάστε τις τυπικότητες, αφήστε το laptop στο γραφείο και ελάτε σε μια βραδιά πιο παραγωγική απ’ ότι φαντάζεστε!

Μέσα από το Not Another Networking Event θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε την ιδέα σας και -γιατί όχι- να βρείτε υποστηρικτές, να ενταχθείτε σε μια ομάδα με καινοτόμες προτάσεις ή απλά να γνωρίσετε ενδιαφέροντες και δημιουργικούς ανθρώπους του χώρου!

Dress code απαραίτητο σύμφωνα με προφίλ και διάθεση.
Designers – μπλε
Developers – κόκκινο
Business/Marketers – πράσινο
Other Creatives – μωβ

Ανάλογα με την ειδικότητά σας φοράτε το χρώμα που σας αντιπροσωπεύει. Έτσι, θα ξεχωρίζετε από τις υπόλοιπες ομάδες, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη δημιουργία networks.

Συνεργάτης: Κωσταπάνος Μηλιαρέσης (ιδρυτής και εμπνευστής της Glovo)

Είσοδος ελεύθερη.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΜΤV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr, www.didee.gr, www.debop.gr, www.frapress.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
Romantso
Anaxagora 3-5
Athens, 10552
T: 216 7003325
W: http://www.romantso.gr/

https://www.facebook.com/events/531542690336449/

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr