Rejoin.gr - Εργασία & Απασχόληση Ειδήσεις

rejoin job festival enter the synergy athens 2015 logoΤο Athens #JobFestival 2015 διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο «Δες την αλλιώς».

Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στη σελίδα του Facebook του Skywalker.gr, από τον οποίο θα αναδειχτούν οι νικητές.

Οι τρεις (3) πρώτες φωτογραφίες με τα περισσότερα like κερδίζουν.rejoin diagwnismos fwtografias athens job festival 2015 foto2

Βασική προϋπόθεση:

  • Nα δημοσιεύσουν μία φωτογραφία για το πώς αντιλαμβάνονται τη λέξη συνέργεια στον τοίχο μας στο Facebook με hashtag#enterthesynergy. Η λέξη συνέργεια αποτελείται από τέσσερις βασικούς άξονες, την εργασία, την εκπαίδευση, τον εθελοντισμό και την επιχειρηματικότητα. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αποτυπώσουν σε μία φωτογραφία το πώς αντιλαμβάνονται τους παραπάνω βασικούς πυλώνες σε σχέση με τη συνέργεια.

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των τριών πρώτων βραβείων όπου θα γίνει απονομή. Ο πρώτος κερδίζει Mονοετές Πρόγραμμα Accredited Diploma in Coachingαπότην εταιρίαAthens Coaching Institute.

Θα πραγματοποιηθεί Πάνελ, όπου θα κληθούν εισηγητές, νικητές και κοινό να αναπτύξουν συζήτηση με θέμα το “Enter the Synergy”- Δες την αλλιώς, μέσα από τις φωτογραφίες.

Στη διάρκεια του Athens#JobFestival 2015, θα παρουσιάζονται σε video ενδεικτικά κάποιες φωτογραφίες μέσα από το διαγωνισμό και θα προβάλλονται στις δύο τηλεοράσεις του ισογείου.

Λήξη του διαγωνισμού:Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr