Rejoin.gr - Εργασία & Απασχόληση Ειδήσεις

monopatia epixeir rejoin

6ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας

Τα «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας» είναι μια πρωτοβουλία του skywalker.gr για την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην Επιχειρηματικότητα. Η δράση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Σε εικοσιπέντε (25) ώρες, από 21 έως 24 Απριλίου2015, εικοσιπέντε (25) εκπαιδευόμενοι θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του “επιχειρείν” και θα κατανοήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

Το 6o Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στις 21, 22, 23 και 24 Απριλίου 2015, από 09:30 έως 16:00. Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι χωρίς χρέωση, χάρη στην εθελοντική συμμετοχή καταξιωμένων εισηγητών και στην ευγενική χορηγία του Χώρου Δημιουργικής Έκφρασης "Κύκλοι"

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η CareerDesign.

Στην Αρχική Εκπαίδευση θα παρουσιαστούν σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας και λειτουργίας μιας επιχείρησης, όπως: βασικές αρχές επιχειρηματικότητας και σύστασης μιας επιχείρησης, δεξιότητες του επιχειρηματία, αρχές διοίκησης, marketing, αξιολόγηση της επιχειρηματικής ιδέας, βασικά λογιστικά και φορολογικά θέματα ενάρξεως, κοστολόγησης και εταιρικής χρήσης των socialmedia.

Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site:www.footstep.gr  ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 9730280 με την υπεύθυνη του προγράμματος, καΓεωργία Κωνσταντίνου.

 

Τόπος διεξαγωγής: «Κύκλοι» Χώρος Δημιουργικής Έκφρασης

Διεύθυνση: Δημοφώντος 11 και Ηρακλειδών 43, Θησείο, Τηλ: 211 0137698

Αναλυτικό Πρόγραμμα:εδώ

Δήλωση Συμμετοχής: εδώ

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr