Rejoin.gr - Επιβίωση Κατάλογος - Δωρεάν Γεύματα & Δέματα Αγάπης

rejoin alexandroupoli sitisi katoikonΠερίπου 300 μερίδες μαγειρεύονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Μαρκοπούλειου Ιδρύματος και μέχρι το μεσημέρι φτάνουν στο τραπέζι των δικαιούχων. Για όλα αυτά είναι υπεύθυνοι οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές στο πεδίο "Σίτιση κατ’ οίκον" ή όπως τους αρέσει να λένε, είναι αυτοί που "φροντίζουν για το φαγάκι των δικαιούχων". Οι μερίδες συνοδεύονται από ψωμί και σαλάτα ανάλογα με το μενού της ημέρας και συσκευάζονται σε ειδικές αεροστεγείς συσκευασίες.
Η διανομή ξεκινάει αμέσως μόλις είναι έτοιμο το φαγητό και συνήθως μέχρι τις 13.30 έχει παραδοθεί και το τελευταίο πακέτο.rejoin alexandroupoli polukoinoniko kentro Η διανομή καλύπτει όλη την πόλη και ορισμένους περιαστικούς οικισμούς, στους οποίους υπάρχουν εγγεγραμμένοι δικαιούχοι. Ανάλογη δομή υπάρχει και στην δημοτική κοινότητα Φερών με περίπου 100 εγγεγραμμένους δικαιούχους.
Το πρόγραμμα "Σίτιση κατ’ οίκον" πλέον καλύπτει όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Πληροφορίες:
Διεύθυνση: Μαρκοπούλου 2
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο: 25510 2725

 

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι