Rejoin.gr - Επιβίωση Κατάλογος - Φιλοξενία

rejoin anadysi logoΦιλοδοξία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών “ΑΝΑΔΥΣΗ“ είναι η δημιουργία ενός χώρου ζωής για τα αυτιστικά παιδιά με τη δυνατότητα φιλοξενίας και παιδιών με νοητική στέρηση και σύνδρομο Ντάουν.

Αυτός ο ιδιαίτερος χώρος ζωής θα επιτρέψει στα παιδιά να ζήσουν αποφεύγοντας το ίδρυμα, χωρίς να χάσουν την επαφή με τους γονείς τους, όσο αυτοί ζούν και μπορούν να τα βοηθήσουν, αλλά και μετά το θάνατο των γονιών.

Σήμερα, όταν οι γονείς πεθαίνουν ή και όταν ακόμα ζουν, επειδή αδυνατούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους το πρόβλημα, τα παιδιά πηγαίνουν σε άγνωστους γι’αυτά χώρους, σε ιδρύματα, που στις περισσότερες περιπτώσεις επιδεινώνουν την κατάστασή τους.

Ο χώρος ζωής που δημιούργησε η “ΑΝΑΔΥΣΗ “θα είναι το σπίτι τους, θα ζουν εκεί χωρίς να αποκοπούν από τους γονείς τους και το περιβάλλον τους – και αναγκαστικά θα βρεθούνε γιατί ο μέσο όρος ζωής των αυτιστικών παιδιών είναι υψηλός – η αλλαγή δεν θα είναι τραυματική για αυτά. Θα έχουν από καιρό πριν τις δικές τους δυνατότητες ζωής. Τον δικό τους προστατευόμενο “ελεύθερο χώρο”.

ΣΤΕΓΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑΔΥΣΗ
Ακτή Τότη Χατζή 77 – Αίγινα  Τ.Κ 18010
Τηλέφωνα  επικοινωνίας
ΤΗΛ. (22970)- 25802
FAX. (22970) – 28849
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn