rejoin soundfestival

Day 1| Προαύλιο χώρο Παλιάς Νομαρχίας – Βίλα Αλλατίνη

Larry Gus
Fair Weather Friends showcase w/Tendts, Sworr
DJ Wicked

Δευτέρα   18  Ιουνίου  2018 |ΩΡΑ  17:00|ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα  Soul Food Thessaloniki σας υποδέχονται στην έναρξη του The / Saloniki Sound Festival, στον προαύλιο χώρο της Παλιάς Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη δημιουργείται ένα φεστιβάλ μουσικής για 5 μέρες, σε 3 συμβολικούς και ανατρεπτικούς χώρους της πόλης, με παραπάνω από 15 συγκροτήματα & DJs από την Ελλάδα και εξωτερικό!

Παράλληλα διαφορετικοί χώροι μέσα στην πόλη ανοίγουν τις πόρτες τους για jamming sessions και workshops  με στόχο να παρουσιάσουν σύγχρονες  τάσεις, τεχνικές, αλλά και την πορεία της
μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα και τον κόσμο γενικότερα.

Το  the/Saloniki Sound  Festival είναι ο ήχος της πόλης, χωρίς όρια, με διάθεση να παρουσιάσει νέους ήχους, να τιμήσει το παρελθόν και να χορέψει με τον ήχο του σήμερα!

Όλα αυτά θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 18 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο της  Παλιάς Νομαρχίας - Βίλα Αλλατίνη.  Για πρώτη φορά  ανοίγουν οι πόρτες του επιβλητικού κτιρίου για να υποδεχθούν ένα μουσικό φεστιβάλ!

Η πρώτη μέρα του the/Saloniki Sound Festival είναι μια ωδή στο λυρισμό και το μαγικό τρόπο που συνδυάζεται με την ηλεκτρονική μουσική, αλλά και τον πειραματισμό, με μερικούς από τους πιο ανερχόμενους και πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής.

The/Saloniki Sound Festival 2018 (main event): https://bit.ly/2IJ59rQ

 


Πηγή: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr