Rejoin.gr - Ιατρικές Υπηρεσίες Κατάλογος - Βοήθεια στο Σπίτι

Βοήθεια στο Σπίτι

Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων

Πρόγραμμα «Κοινωνικής Μέριμνα – Βοήθεια στο Σπίτι»

logo1

Site: www.vrilissia.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=204&Itemid=221

Τι είναι?

Το πρόγραμμα «Κοινωνική Μέριμνα – Βοήθεια στο σπίτι» είναι ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που προσφέρει φροντίδα για εκείνους που την χρειάζονται στο πλαίσιο μιας φιλοσοφίας που θεωρεί μέτρο του πολιτισμού μιας κοινωνίας την μέριμνα για τους ηλικιωμένους και τους συνανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Για ποιόν είναι?

Για μοναχικούς ηλικιωμένους.
Για ηλικιωμένους με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Για ανθρώπους με αναπηρίες ή σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ποιοι προσφέρουν και ποιες υπηρεσίες?

-Οι κοινωνικοί λειτουργοί που στηρίζουν τα άτομα και τις οικογένειες.
-Οι νοσηλεύτριες που παρέχουν τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στο χώρο των ανθρώπων που τις χρειάζονται.
-Οι οικογενειακοί βοηθοί που φροντίζουν για τις ανάγκες της καθαριότητας και της προμήθειας των αναγκαίων τροφίμων και φαρμάκων.

photo3

Πώς θα κάνω χρήση αυτών των υπηρεσιών?

Επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 210.61.35.611 όλες τις εργάσιμες μέρες από τις 8.30 μέχρι τις 9.30 το πρωί ή αφήνοντας μήνυμα στο ίδιο τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.
Θα μιλήσετε με τους κοινωνικούς λειτουργούς και θα κανονίσετε συνάντηση. Θα σας επισκεφτούν στον χώρο σας και αφού σας ενημερώσουν για τις υπηρεσίες του προγράμματος και σας ακούσουν για τις ανάγκες σας, μαζί θα σχεδιάσετε το πώς θα σας προσφέρουν το καλύτερο που το πρόγραμμα μπορεί να σας παρέχει. 
Οι υπηρεσίες του προγράμματος είναι δωρεάν για όλους τους δημότες. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν στόχο την παροχή φροντίδας, για εκείνους που την έχουν ανάγκη, στον χώρο διαμονής τους.

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn