Rejoin.gr - Ιατρικές Υπηρεσίες Κατάλογος - Γραμμές Υποστήριξης

Τηλεβοήθεια από το δήμο Χαϊδαρίου σε άτομα που χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση.

Το πρόγραμμα «Τηλεβοήθεια» είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση: ηλικιωμένους, ανήμπορους και μοναχικά διαβιούντες, καρδιοπαθείς, επιληπτικούς, διαβητικούς κ.α. rejoin dimos xaidariou logo

Λειτουργεί μέσω του ΟΤΕ και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες, Όσοι είναι γραμμένοι στο πρόγραμμα, μπορούν με το πάτημα ενός πλήκτρου μιας τηλεφωνικής συσκευής να έχουν άμεση βοήθεια όταν παραστεί ανάγκη.

Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με σύστημα ανοικτής ακρόασης και τηλεχειριστήριο. Οι κλήσεις των ατόμων που βρίσκονται στο σπίτι μεταβιβάζονται σε ένα ειδικό κέντρο του ΟΤΕ, το οποίο είναι στελεχωμένο με εκπαιδευμένο προσωπικό.

Τα κομπιούτερ του κέντρου αναγνωρίζουν αμέσως την ταυτότητα αυτών που καλούν, ενώ ταυτόχρονα στην οθόνη εμφανίζονται τα ονόματα, οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των άμεσων συγγενών τους. Έτσι, ακόμα κι αν ο χρήστης δεν μπορεί να μιλήσει το κέντρο έχει καταγγεγραμένα τα προσωπικά του στοιχεία και γνωρίζει ποιος κάλεσε, καθώς επίσης και τα πρόσωπα και τους γιατρούς που γνωρίζουν το ιστορικό του. Ο υπάλληλος του ΟΤΕ διαβιβάζει αμέσως στα συγγενικά πρόσωπα ότι ο άνθρωπός τους στο σπίτι χρειάζεται βοήθεια.

Πληροφορίες:

Α’ ΚΑΠΗ: Καλαντζάκου 7, τηλέφωνο 210 5690075
Κ.Ε.Φ.Α. Ηρακλείου 20, πλατεία Μακρυγιάννη, τηλέφωνο 210 5691161
Γ’ ΚΑΠΗ: Παπαδιαμάντη 267, τηλ.: 210 5696511

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι