Rejoin.gr - Ανταλλαγές Κατάλογος

rejoin femally logo

Το Femally είναι μια πρωτότυπη κοινότητα του διαδικτύου μόνο για γυναίκες, βασισμένη στη λογική του “Sharing Economy”.

Οι χρήστριες - μέλη τουFemally, μπορούν όχι μόνο να ανταλάσσουν προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς χρηματικές συναλλαγές, αλλά και να προβάλλουν οποιαδήποτε επαγγελματική ή ερασιτεχνική τους δραστηριότητα.

  • Κοινωνική δικτύωση. Με την εγγραφή σας θα ανήκετε σε ένα παγκόσμιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μόνο για γυναίκες με διάθεση για αλληλοϋποστήριξη!
  • Δωρεάν διαφήμιση. Διαφημίστε την δουλειά σας ή το ταλέντο σας εντελώς δωρεάν εισάγοντας φωτογραφείες και περιγράψτε το στο προφίλ σας!
  • Ανταλλαγή προϊόντων/υπηρεσιών. Ανταλλάξτε όποιο προϊόν/υπηρεσία ή ακόμα και τον ελεύθερο χρόνο σας εντελώς δωρεάν με γυναίκες σε όλο το κόσμο!
  • Πελάτες από όλο τον κόσμο. Βρείτε έμπιστους πελάτες παγκόσμιος που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα/υπηρεσίες σας και ανταλλάξτε άμεσα μηνύματα μεταξύ σας!

rejoin femally fotoΠως λειτουργεί;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφτείτε δωρεάν! Μέσα στο Femally σας περιμένει μία κοινωνία από γυναίκες που δίνουν και παίρνουν εντελώς δωρεάν! Κάθε γυναίκα και δίνει και παίρνει!

Πρώτα δίνετε μια «Προσφορά-Offering», μόλις ενδιαφερθεί ένα μέλος για αυτό που προσφέρετε, τότε παραλαμβάνετε ένα Voucher! Με αυτό θα μπορείτε και εσείς με την σειρά σας να πάρετε κάποια προσφορά της αρεσκείας σας!

Βήματα:

  • Εγγραφείτε.
    Με την δωρεάν εγγραφή γίνεστε αυτόματα μέλος της κοινότητας Femally και μπορείτε να ψάξετε ανάμεσα από χιλιάδες δωρεάν προσφορές παγκόσμιος.
  • Βάλτε προσφορά.
    Όσες περισσότερες πληροφορίες εισάγετε για την προσφορά σας (όποιο προϊόν/υπηρεσία θέλετε) τόσο πιο γρήγορα κάποιο μέλος θα ενδιαφερθεί για να το αποκτήσει!
  • Αποκτήστε κουπόνι
    Όταν κάποιο μέλος κάνει κλικ στο «Το Θέλω» πάνω στην προσφορά σας, αυτομάτως θα παραλάβετε το κουπόνι σας!
  • Πάρτε προσφορά.
    Τώρα είναι σειρά σας να πάρετε την προσφορά της επιλογής σας! Αλλά και να ανταλλάξετε μηνύματα και πολλές άλλες λειτουργείες σας περιμένουν!

Το Femally είναι το μοναδικό μέσo κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως μόνο για γυναίκες που συνδέει, υποστηρίζει και παρέχει στα μέλη της τα πάντα εντελώς δωρεάν!


Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι