Rejoin.gr - Επιχειρηματικότητα Ειδήσεις

rejoin monopatia koinonikis epixeirimatikotitas logo

Εξοικείωση με την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα επιδιώκει η Skywalker.gr, μέσα από νέα σειρά «Μονοπατιών» που ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2016 και φιλοξενούν εικοσιπέντε εκπαιδευόμενους ανά κύκλο εκπαίδευσης.

Το 4ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί από 13 έως 17 Ιουνίου 2016, από 10:00 έως 16:00.

Στόχος του προγράμματος είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με την Κοινωνική Οικονομία και η παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν και τη συμβατότητά τους με τις ανάγκες και τις δυνατότητες που αφορούν στο «Κοινωνικώς Επιχειρείν». Μέσα από εκπαίδευση και βιωματικά εργαστήρια, θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές και αξίες της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, θα γνωρίσουν το ελληνικό και διεθνές οικοσύστημα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και θα κατανοήσουν τις μεθόδους,τα εργαλεία, το νομικό, το φορολογικό και το χρηματοδοτικό πλαίσιο στην παραγωγή και διάθεση κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών μέσα από συλλογική κοινωνική δράση.

Η συμμετοχή στα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας είναι χωρίς χρέωση.

Λόγω της δομής του προγράμματος, προϋπόθεση για την ένταξη στο 4ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας είναι η διαθεσιμότητά σας για την παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου και όχι τμήματος αυτού.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design.

Οι καταξιωμένοι εισηγητές των Μονοπατιών συμμετέχουν εθελοντικά και ο χώρος διεξαγωγής είναι ευγενική παραχώρηση του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης -Europe Direct του Δήμου Αθηναίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.footstep.gr06 έως 10 Ιουνίου 2016 ή να επικοινωνούν στο τηλ: 210 9730280 με την κα Κένταρχου Έλενα.

Τόπος διεξαγωγής: Europe Direct δήμου Αθηναίων

Διεύθυνση: Ακαδημίας 50, Αθήνα (Είσοδος από Σόλωνος) (Χάρτης)

Αναλυτικό Πρόγραμμα:Πρόγραμμα - 4ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Δήλωση Συμμετοχής:Αίτηση - 4ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας


Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr