Rejoin.gr - Επιχειρηματικότητα Ειδήσεις

rejoin innovathess slide

Το INNOVAThess γεννήθηκε από πρωτοβουλία επαγγελματιών για επαγγελματίες με όραμα την συνεργασία!

Στο INNOVAThess πιστεύουμε ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από τη συνεργασία και ότι με συλλογική δουλειά μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Oραματιζόμαστε τις επιχειρήσεις της πόλης μας να ενώνουν τις δυνάμεις τους, να δημιουργούν μαζί ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνογνωσίας και αξίας και να τα προωθούν με επιτυχία στις αγορές.

Οραματιζόμαστε συνεργασίες που θα οδηγούν σε εξωστρέφεια και βιώσιμη ανάπτυξη. Θέλοντας να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα, προσκαλούμε στις 29/2/2016, 19:00–22:00 στο THE MET HOTEL, επιχειρήσεις της πόλης μας κυρίως από το χώρο των νέων τεχνολογιών, νέες και λιγότερο νέες με επιτυχίες στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Πρόκειται για μία εκδήλωση δικτύωσης που απευθύνεται στους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτως ιδιότητας με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τη διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας μεταξύ τους σε χαλαρό κλίμα με ελάχιστους ομιλητές, καφέ και ποτό.

Θέλουμε να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της πόλης την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να μάθουν ο ένας από τις πρακτικές του άλλου, να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας τους και να βελτιώσουν έτσι τη θέση τους στις αγορές εσωτερικού και εξωτερικού. Θέλουμε η εκδήλωση αυτή να είναι η απαρχή μιας συνεχούς δημιουργικής επαφής και επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων της πόλης μας με σκοπό τη συλλογική ανάπτυξη και ευημερία. 

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες θα βρει κανείς στην ιστοσελίδα 


Πληροφορίες:
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 48
Πόλη: Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλέφωνο: 2312.206406
Site: www.innovathess.gr
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr