Rejoin.gr - Ψυχαγωγία Ειδήσεις

rejoin gameAthlon afisaΤο Hellenic American College με σχεδίαση και παρουσίαση του CowboyTV διοργανώνουν το "GameAthlon 2015" για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι) στις 3-4-5 Ιουλίου 2015.

Τουρνουά, κονσόλες και PC είναι μόνο μια γεύση από το τι ετοιμάζεται φέτος, με τον χώρο και τη διοργάνωση να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, και το κτίριο να γεμίζει από πάνω μέχρι κάτω με δραστηριότητες για το κοινό που μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Πολλές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν το κοινό που θα παρακολουθήσει τα πρωταθλήματα και τις παράλληλες εκδηλώσεις, αλλά και καταστήματα για τις αγορές σας σε προϊόντα gaming anime, manga, board games, movies, tv series.

Είσοδος: Δωρεάν

Ώρες: Παρασκευή 12.00-22.00 & Σάββατο-Κυριακή 10.00-22.00

Για αναλυτικές πληροφορίες και πρόγραμμα του κάθε τουρνουά και διαγωνισμού (εγγραφές, check ins, rounds) παρακαλούμε να ανατρέξετε στην σελίδα του κάθε τουρνουά.

Καθημερινά υπάρχουν ανοιχτές κονσόλες με παιχνίδια για το κοινό, formula, επιτραπέζια, paintingstudios, κ.α. Τα PC θα χρησιμοποιούνται όπως φαίνεται στο πρόγραμμα παρακάτω για τα τουρνουά και δεν υπάρχουν σταθερές ώρες τα οποία θα είναι ανοιχτά για το κοινό.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, εδώ.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr