rejoin workshop solidaritymission foto

Solidarity Thinking Workshop

«Σχεδιάζοντας βιώσιμες κοινωνικές επιχειρήσεις»

Δευτέρα 18/4, 11.00-16.00

Europe Direct – Ακαδημίας 50, Αθήνα

Θέλεις να δημιουργήσεις βιώσιμες λύσεις για κοινωνικά θέματα;

Σε περιμένουμε στο 5ωρο workshop παραγωγής ιδεών προκειμένου να γνωρίσεις άτομα που μοιράζονται τα ίδια κοινωνικά ενδιαφέροντα με εσένα και να συμβάλλεις στη σχεδίαση βιώσιμων κοινωνικών επιχειρήσεων.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Solidarity Mission διοργανώνει το ανοιχτό συνεργατικό εργαστήριο SolidarityThinking Workshop «Σχεδιάζοντας βιώσιμες κοινωνικές επιχειρήσεις».  Η σχεδίαση και διαχείριση του workshop θα γίνει από τους DesignThinkersGreece.

Το workshop απευθύνεται σενέους με επιχειρηματικό πνεύμα, ιδέες και όρεξη να ασχοληθούν ενεργά με την υλοποίηση κοινωνικών project,μαθαίνοντας στην πράξη (learningbydoing)μεθόδους συνεργατικής σχεδίασης.

Θα φιλοξενηθεί στο Europe Direct του Δήμου Αθηναίων και η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη την προεγγραφή στο Eventbrite.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παράξουν ομαδικά ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια (businessplan) που δίνουν λύση σε κοινωνικά προβλήματα.

Όσοι από τους συμμετέχοντες το επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Incubator» του Solidarity Mission προκειμένου να αναπτύξουν και να υλοποιήσουν μια επιχειρηματική ιδέα με την υποστήριξη των ειδικών.

Χορηγοί Επικοινωνίας

rejoin workshop solidaritymission xorigoi

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr