Rejoin.gr - Εκπαίδευση Κατάλογος - Βιβλιοθήκες

rejoin dimotiki vivliothiki podaΗ Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του Π.Ο.Δ.Α. (Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων) διαθέτει συλλογή βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων και Φ.Ε.Κ., που καλύπτουν όλους τους τομείς της γνώσης, με ιδιαίτερη βαρύτητα στη λογοτεχνία, ιστορία, τέχνη και σε ότι αφορά την Αθήνα.

Η επεξεργασία του υλικού της έχει γίνει με το δεκαδικό σύστημα ταξινόμησης Dewey και η ηλεκτρονική καταχώρηση γίνεται με το πρόγραμμα του ΑΒΕΚΤ 5.6.

Κατάλογος

Ονομασία: Λεξικογραφικός Κατάλογος.
Περιεχόμενο: Βιβλιογραφικές Εγγραφές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. 
Μέγεθος: 9600 βιβλιογραφικές εγγραφές, αυξανόμενες.
Συγκρότηση: Η καταλογογράφηση του υλικού της γίνεται σύμφωνα με τους Αγγλο-αμερικανικούς Κανόνες (AACR 2nded.).
Η θεματική ευρετηρίαση γίνεται σύμφωνα με το κατάλογο των Ελληνικών Θεματικών Επικεφαλίδων και των Καθιερωμένων Ονομάτων Φυσικών Προσώπων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, καθώς επίσης και των θεματικών επικεφαλίδων της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου σε μετάφραση ή ελεύθερη απόδοση. Η ταξινόμηση του υλικού γίνεται σύμφωνα με το σύστημα Δεκαδικής Ταξινόμησης του Dewey (AbridgedDeweyDecimalClassificationandRelativeIndex, Ed. 13).
Η διάταξη των εγγραφών είναι σε μορφή ISO 2709 / UNIMARC..

Αναζήτηση: http://79.129.28.232/

Ωράριο και πρόσβαση: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9.00 - 19.00
Τετάρτη: 9.00 - 15.00
Πρόσβαση με το μετρό(γραμμή 2) και τον προαστιακό, στάση: Σταθμός Λαρίσης, απέναντι από το σταθμό.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση:
Δομοκού 2
Τηλ.: αναγνωστηρίου 2108846011, διοίκηση 2108846009 
Fax: 2108846021
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι