rejoin fthinoporines giortes dimos agiou dimitriou foto2 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2015

Πιστοί στο ραντεβού μας και φέτος, παρά τις ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες, που όμως δημιουργούν νέες ανάγκες συνεύρεσης και συμμετοχής σε μια σειρά εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν μουσικές συναυλίες, θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις, θέατρο σκιών προβολές και άλλα πρωτότυπα δρώμενα, όχι μόνο για τους ενήλικες αλλά και για τους μικρούς μας συμπολίτες.

Οι “Φθινοπωρινές γιορτές στην πόλη” λοιπόν, είναι εδώ για άλλη μια φορά, αισιόδοξα!

Σκοπός του Οργανισμού αυτή τη χρονιά είναι όχι μόνο να ψυχαγωγήσει, αλλά και να προσφέρει αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη: μια ανάσα ελπίδας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, που θα επεκταθούν σε κάθε σημείο της πόλης.

Από τις 2 Σεπτεμβρίου, σας προσκαλούμε στις πλατείες, τα πάρκα και τα σχολεία του δήμου, για να παρακολουθήσουμε τη Μήδεια του Μπoστ, τον Πάνο Κατσιμίχα και τα Κίτρινα ποδήλατα, την Υρώ Μανέ στη θεατρική παράσταση Ο Συμβολαιογράφος, τη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού καιτης Άννας Μπουρμά, το θεατρικό Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2, την παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου μαςΈξι Πρόσωπα ζητούν Συγγραφέα, το group BAILDSA, το αφιέρωμα στουςΝίκο Παπάζογλου και Μανώλη Ρασούλη και πολλές ακόμα σημαντικές εκδηλώσεις και παραστάσεις έως τις 3 Οκτωβρίου που κλείνουμε με μια μεγάλη συναυλία έκπληξη στον Ασύρματο.

Σε όλες τις εκδηλώσεις “ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ 2015” η είσοδος είναι δωρεάν.

Για όλες τις θεατρικές παραστάσεις (φέρουν το διακριτικό “ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ”), μπορείτε να προμηθεύεστε τις προσκλήσεις από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου (Δυρραχίου 11), προσφέροντας τρόφιμα μακράςδιάρκειας, τουλάχιστον 4 τεμάχια (συσκευασίες) για την ενίσχυση των κοινωνικά ευπαθών συμπολιτών μας.

Διανομή προσκλήσεων: 25/8 έως 18/9/2015 rejoin dimos agioudimitriou logo lnd thumb
Δευτέρα, Τετάρτη: 9:00 έως 19:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9:00 έως 15:00
Πληροφορίες: Τηλ.: 210 9752 030 - 210 9760 505

Ο αριθμός των προσκλήσεων είναι συγκεκριμένος για κάθε θεατρική παράσταση.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους δημότες και φίλους του Αγίου Δημητρίου, που επί σειρά ετών με την ενεργό συμμετοχή και προσέλευσή τους σε όλες τις εκδηλώσεις, στηρίζουν το θεσμό. Σας περιμένουμε και φέτος στο μεγάλο «Πολιτιστικό Ταξίδι» που θα αρμενίζει στις γειτονιές του δήμου μαςέχοντας όλους εσάς ταξιδευτές.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr