Rejoin.gr - Ψυχαγωγία Ειδήσεις

rejoin food festival 2016 thessaloniki mediterranean cosmos
Το Mediterranean Cosmos για άλλη μία χρονιά σας προσκαλεί στο Food Festival, μια ξεχωριστή γιορτή γεύσεων, από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 12 Μαρτίου.
Ο διάσημος Nomad Chef Ανδρέας Λαγός θα βρίσκεται μαζί μας σε μια εντυπωσιακή κουζίνα (Κίτρινη Πλατεία, επίπεδο 1), για να μας παρουσιάσει εκρηκτικές μεσογειακές γεύσεις, από τις 25/02 έως τις 27/02 και από τις 04/03 έως τις 05/03! 
Τα Μουσικομαγειρέματα του αγαπημένου όλων μας Ευτύχη Μπλέτσα θα μας συντροφεύσουν στις 19/02 και 20/02, και οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν φτιάχνοντας απλές συνταγές και να μάθουν για τη σωστή διατροφή διασκεδάζοντας!
Οι food bloggers Νανά Σαββατιανού, Ελπίδα Χαραλαμπίδου, Μαρίνα Μαυρομάτη, Ρόζα Τσίλκου και Εύη Πετρίδου, φέρνουν τη διεθνή κουζίνα στο τραπέζι μας με ξεχωριστές γεύσεις από την Ιταλία, το Μεξικό, την Τουρκία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Αίγυπτο, στις 17/02 και 18/02.
Επιπλέον, οι chef των καταστημάτων εστίασης του Mediterranean Cosmos (Cinnabon, Hot Dog King, Hot Pot, Karabourno, La Pasteria Cucina Italiana, Pax Burgers, The Prince Barsserie, TGI Friday’s, Tothelo και Μικρός Βοριάς) θα σας ταξιδέψουν με τις καλύτερες γευστικές προτάσεις. 
Μια έκθεση συνταγών μαγειρικής από τον Ανδρέα Λαγό, τον Ευτύχη Μπλέτσα, τις food bloggers και τα καταστήματα εστίασης θα μας εμπνεύσει για καινούργιες δημιουργίες στην κουζίνα, ενώ τα καταστήματα με είδη για το σπίτι (Cook Shop, Άνεμος, Παρουσίαση) θα μας μάθουν την τέχνη του τραπεζιού (art de la table) παρουσιάζοντας μοναδικές προτάσεις.
Επιπλέον, οι chefs του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα μας μυήσουν στα μυστικά της μαγειρικής με τις πιο ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις.
Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν… μεγάλοι chef, μέσα από τα πιο διασκεδαστικά εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής (Πράσινη Πλατεία, επίπεδο 1). Παράλληλα, θα διασκεδάσουν δημιουργώντας ξεχωριστές αποκριάτικες κατασκευές και θα μεταμορφωθούν σε ό,τι μπορούν να φανταστούν με face painting (Μπλε Πλατεία, επίπεδο 1). Ακόμη, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον Καραγκιόζη σε διασκεδαστικές περιπέτειες (Κίτρινη Πλατεία, επίπεδο 1).
Στο Cocktail Festival οι bartenders των café - bar του Mediterranean Cosmos (Brûlée Café, Evans, Per Se, TGI Friday’s, Tothelo) θα μας δώσουν μια γεύση από τα πιο πρωτότυπα κοκτέιλ σε ένα εντυπωσιακό bar (Κόκκινος Διάδρομος, επίπεδο 0). Παράλληλα, η βραβευμένη ομάδα Soulshakers των Αριστοτέλη Παπαδόπουλου & Νίκου Αρσλάνογλου, θα παρουσιάσει εκρηκτικές γεύσεις.
Στο Mediterranean Cosmos διασκεδάζουμε στους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού με χορευτικά shows από τις καλύτερες σχολές της (Κόκκινη Πλατεία, επίπεδο 0), ενώ στο photobooth του εμπορικού κέντρου (Μπλε Πλατεία, επίπεδο 1) φωτογραφιζόμαστε με τις πιο πρωτότυπες αποκριάτικες μεταμφιέσεις.
Στις 27/02 το ποπ ροκ συγκρότημα "Chroma" και τα μέλη της μπάντας δρόμου "Κρουστόφωνο" ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι!
Ακόμη, στις 04/03, μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό του FIRST® LEGO® League GREECE, του παγκόσμιου διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας, σας περιμένουμε στο kick of event, για να γιορτάσουμε με χαμόγελα, … ρομπότ και καλώδια (Κόκκινη Πλατεία, επίπεδο 0)! 
Και την Τσικνοπέμπτη 03/03 γιορτάζουμε μαζί ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, με τα Χάλκινα της Γουμένισσας και πολλές διαδραστικές ενέργειες για παιδιά στην εξωτερική πλατεία του Mediterranean Cosmos
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ: https://goo.gl/w2MPtg


Πηγή: medcosmos.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr