rejoin work home

Πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να δουλέψουν από το σπίτι για διάφορους λόγους. Ένας από τους πιο σημαντικούς είναι για να μεγαλώσουν καλύτερα τα παιδιά τους.

Υπάρχουν αρκετά επαγγέλματα που μπορούν να γίνουν από το σπίτι και προσφέρουν ευελιξία στο ωράριο, έτσι ώστε να υπάρχει άνεση χρόνου μέσα στη μέρα.

Φροντίδα παιδιών στο σπίτι σας

Αν αγαπάτε τα παιδιά και νιώθετε πως δεν σας κουράζουν καθόλου, τότε θα μπορούσατε να αναλάβετε τη φροντίδα παιδιών στο σπίτι σας. Έτσι, και θα βρίσκεστε στον χώρο σας και θα βγάζετε χρήματα. Αν ασχοληθείτε με τη φροντίδα παιδιών, θα πρέπει να διατηρείτε ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον στον χώρο σας, να σκεφτείτε δραστηριότητες για να απασχολείτε τα παιδιά με δημιουργικό τρόπο και να φροντίζετε οι γονείς τους να γυρίζουν ήσυχοι στις δουλειές τους.

Αρθρογραφία

Αν είστε καλοί στο γράψιμο, μπορείτε να ψάξετε να βρείτε εταιρίες που πληρώνουν για τη συγγραφή κειμένων, διαφημιστικών ή δελτίων τύπου. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να γράφετε ενδιαφέροντα κείμενα που ενδεχομένως ωθούν τους αναγνώστες στην πραγματοποίηση αγορών.

Ιδιαίτερα μαθήματα

Η τεχνολογία πλέον έχει εξελιχθεί τόσο, που πολλά παιδιά επιθυμούν να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα μέσω του διαδικτύου. Θα χρειαστεί να έχετε έναν υπολογιστή, μία webcam, το πρόγραμμα Skype και ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο. Ανάλογα με το επίπεδό των σπουδών σας μπορείτε να αναλάβετε ηλικίες παιδιών που νιώθετε πως έχετε τις απαιτούμενες γνώσεις για να τα διδάξετε.

Εκπαιδευτής

Αν έχετε κάποια ικανότητα σε ένα όργανο μουσικής ή αν έχετε πάρει το «δίπλωμά» σας στο pilates, τότε θα μπορούσατε να κάνετε αυτές τις γνώσεις σας να δουλέψουν για εσάς μέσω παράδοσης μαθημάτων από το σπίτι σας. Ξεκινήστε με φίλους ή παιδιά φίλων και στη συνέχεια δικτυωθείτε μέσω αυτών, ώστε να αποκτήσετε και άλλους μαθητές.

Blogging

Μπορεί το διαδίκτυο να έχει αρχίσει να γεμίζει με blogs παντός περιεχομένου, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Πετυχημένος blogger είναι αυτός που γράφει ξεχωριστά κείμενα, τα οποία ο κόσμος θέλει να διαβάσει. Αν κατέχετε ένα αντικείμενο καλά και νιώθετε πως έχετε πολλά να πείτε πάνω σε αυτό, τότε δημιουργήστε ένα blog. Εκεί θα μπορείτε να γράφετε όποτε έχετε χρόνο και, αν τα κείμενά σας διαβαστούν, θα μπορέσετε σιγά σιγά να βγάλετε χρήματα από τις διαφημίσεις.

Ghostwriting

Το ghostwriting είναι μια δουλειά που δεν είναι εύκολο να βρεθεί, αλλά, αν τα καταφέρετε, θα κερδίσετε αρκετά χρήματα. Οι ghostwriters είναι συγγραφείς που προσλαμβάνονται από celebrities για να τους γράψουν άρθρα και βιβλία. Όταν οι επώνυμοι δεν έχουν χρόνο να γράψουν βιβλία, αλλά έχουν πράγματα να μοιραστούν με τους φαν τους, τότε προσλαμβάνουν άτομα για να γράφουν εκ μέρους τους.

Συγγραφέας

Μια ενδιαφέρουσα λύση είναι να γράψετε ένα βιβλίο. Αν νιώθετε πως έχετε μια καλή ιδέα για βιβλίο, ξεκινήστε να το γράφετε και στη συνέχεια απευθυνθείτε σε εκδοτικούς οίκους. Μπορείτε επίσης να μεταφράσετε το βιβλίο σας σε άλλες γλώσσες και να απευθυνθείτε και σε εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού ή ακόμα και να δημοσιεύσετε έναντι αμοιβής κάθε κεφάλαιο online. Ειδικά τα τελευταία χρόνια πολλοί συγγραφείς έχουν βρει πως δεν χρειάζονται πια την υποστήριξη των εκδόσεων και εκχωρούν τα βιβλία τους π.χ. στο Amazon με πολύ καλά αποτελέσματα.

Πωλήσεις

Βρείτε μια εταιρία που σας εκφράζει και μάθετε τα πάντα για το προϊόν που πρόκειται να προωθήσετε. Πείτε το σε όλους τους γνωστούς και φίλους και ξεκινήστε τα τηλέφωνα. Στην αρχή μπορεί να νιώθετε αμηχανία και δυσκολία να πείσετε τον πελάτη να αγοράσει το προϊόν σας, αλλά στην πορεία θα δείτε πόσο εύκολο θα γίνει. Οι πωλήσεις θα σας βοηθήσουν να γίνεται πιο κοινωνικοί, ετοιμόλογοι και δημιουργικοί. Και μην ξεχνάτε αυτό που ξέρουν όλοι οι άνθρωποι της αγοράς: αυτός που ξέρει να πουλά δεν μένει ποτέ από δουλειά.

eBay

Αν φτιάχνετε πράγματα που οι φίλοι και οι γνωστοί σας θαυμάζουν, τότε γιατί να μην προσπαθήσετε να τα πουλήσετε. Για παράδειγμα, αν είστε καλοί στη δημιουργία κοσμημάτων, εκμεταλλευτείτε το προσόν σας πουλώντας τα κοσμήματά σας στο eBay ή στο Etsy (site σαν το ebay που επικεντρώνεται σε μοναδικές δημιουργίες). Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να φτιάξετε έναν λογαριασμό στο eBay και να φωτογραφίσετε τις δημιουργίες σας. Δημοσιεύστε τις στο διαδίκτυο με καλές τιμές και ίσως βγάλετε αρκετά χρήματα από αυτό το χόμπι σας.


Spirossoulis.com

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr